Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Kaj so piškotki?

Hujšanje

Hujšanje - zdrav in trajen način zmanjševanja telesne maščobe

Hujšanje ni štetje kalorij, pomanjkanje energije in slabo počutje! Zato ne nasedite metodam, ki od vas zahtevajo stradanje ali spremembe, ki povzročijo več stresa kot pozitivnih učinkov.

Delamo dolgoročno, da se kilogrami ne vračajo, s programom vadbe in prehrane, ki je prilagojen vašemu bioritmu. Življenja vam ne bo potrebno obrniti na glavo! Z našo ekipo strokovnjakov boste zastavljene cilje dosegli brez škodljivih posledic za telo, počutili se boste vitalne, zdrave in zadovoljni boste s preoblikovanjem svojega telesa.

Ne obotavljajte se, ker niste v ˝formi˝ in fit. Za to poskrbimo mi!

Rezervirajte si termin na 041 693 518 ali 121@121.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Celosten shujševalni tretma vam je na voljo za 315 eur/mesec.

Individualen pristop zagotavlja rezultate

Vsi smo unikatni. Uspešno lahko shujšamo le, če upoštevamo vse vaše posebnosti in stanje, v katerem se trenutno nahajate. Hujšanje oziroma zdravje je vedno le posledica kompleksnih dogajanj v telesu in okolju, zato v strogo individualni obravnavi v ozir vzamemo vse vidike in nova spoznanja na področju delovanja organizma, kot so zakisanost/bazičnost telesa, pH vrednost hrane, krvna skupina, prehranske preference (na primer vegetarijanstvo), alergije ...

Hujšanje v našem klubu vključuje tudi kakovostno izobraževanje na področju zdravega prehranjevanja in pomoč pri reorganiziranju življenjskih navad, ki bodo pripomogle k doseganju vašega telesnega potenciala: zdravo, vitko in športno telo.

Hujšanje kot način življenja

Osnovno vodilo našega kluba je zdravje, dobro počutje in doseganje želenih ciljev. Kljub želji po hitrih spremembah skrbimo, da v fazi hujšanja ne zanemarite zdravja, se ves čas dobro počutite ter skozi izgubljanje maščobnega tkiva ohranjate mišično in kostno maso.

V zadnjih dveh desetletjih smo željno prevzeli zahodnjaški (ameriški) način življenja. Vendar smo v paketu poleg na prvi pogled številnih prednosti (materialno udobje, cenejša in ˝okusnejša˝ prehrana, pripomočki, ki namesto nas opravijo fizična dela, ...) sprejeli tudi vse slabosti modernega časa, kot so težave s prekomerno telesno težo, kronična utrujenost, težave s sklepi, visok krvni tlak, diabetes, povišan holesterol, psihične motnje, ...

Ljudje za zdravo življenje potrebujemo gibanje. Prekomerno sedenje v kombinaciji z uživanjem kalorično prebogate hrane, ki nima dovolj hranil, od nas zahteva prilagoditev. Potrebno se je izobraziti na področju izbora in priprave hrane ter v svoj vsakdan vnesti več gibanja. Tega se v našem klubu zavedamo, zato za vas pripravimo celosten načrt, s katerim boste dosegli želene rezultate.

Kako prepoznati prave informacije?

V današnji dobi interneta nam je znanje široko dostopno, kar je sprožilo poplavo informacij o zdravem življenju, ki je postal novodobni trend. Težko ločujemo med verodostojnimi informacijami in tistimi, ki imajo pridobitniške vzgibe ali jim manjka strokovnosti. Sledenje takšnim nasvetom nam prej škodi kot koristi. Čudežne terapije, diete in prehranski dodatki, ki obljubljajo neverjetne spremembe, nas pustijo razočarane in nam vzamejo pogum, da bi naredili nekaj dobrega zase. Največji izziv je prepoznavanje lastnih potreb in posebnosti, ki zahtevajo LE VAM prilagojen načrt rekreacije in prehranjevanja.

Kako poteka hujšanje?

Prvi obisk vključuje naslednje:

  • Izpolnjevanje zdravstvenega vprašalnika (prilagajanje vadbe in jedilnika morebitnim zdravstvenim omejitvam in posebnostim),
  • Vprašalnik o bioritmu (količina spanja, telesni napori, službene obremenitve, ...).
  • Testiranje telesne sestave (merjenje inicialnega stanja telesa – maščobno tkivo, pusta telesna masa, voda).
  • Merjenje krvnega tlaka (ocena rizičnosti za srčno-žilne bolezni).
  • EKG-Omega testiranje (po potrebi/želji).
  • Pogovor (ocena trenutnega stanja, oblikovanje kratkoročnih in dolgoročnih ciljev ter časovni okvir za doseganje le-teh).
  • Usklajevanje urnika vadbe (terminsko definiranje vadbenih enot v telovadnici ter aerobnih enot v naravi – poleg obiskovanja telovadnice je potrebno tedensko opraviti tudi vadbo v obliki hoje, teka, plavanja, rolanja, ali kolesarjenja).

Naše zadovoljne stranke

Zagotovo je One to One fitness ena mojih najboljših življenjskih odločitev. Po 4 mesecih novega ZDRAVEGA načina življenja je moje počutje doseglo najvišjo točko, polna sem energije, lahka, močna in predvsem NIKOLI lačna. Pozitivni občutki, ki me navdajajo ob doseganju dobrih rezultatov so neopisljivi. Spet sem tista jaz, lahkotna, zdrava, energična. 

- Tjaša, 40 let

Najtežje sem naredila prvi korak, saj sem odlašala predolgo. Po odločitvi, da začnem obiskovati  fitnes ONE TO ONE, je bilo lažje. Ne glede kako utrujena in ne najboljše volje pridem na trening, iz treninga odidem z lažjim korakom in dobre volje. V veliko pomoč mi je sprotno prilagajanje termina in dobra volja osebnih trenerjev. Posebej priporočam Matijevo polovičko in Mihovo glasbeno nadarjenost.

- Mojca, 50 let

Odločitev za obisk fitnesa One to One je bil zadetek v polno. Po letih ukvarjanja največ le z lahkimi razteznimi vajami je bilo moje telo žejno vaj za stabilizacijo trupa in splošne krepitve telesa. Vrhunski program brez odvečnih fitnes naprav in celovit individualni pristop me je navdušil in v par mesecih prinesel bistveno izboljšanje psihofizične kondicije. 

- Maria , 60 let

Po naporni službi in zelo natrpanem urniku komaj čakam, da pridem na trening. Popolni užitek treninga in sprostitve za glavo.

Ob pomoči vrhunskih trenerjev in njihovemu leaderju, je uspeh zagotovljen. Treningi so dejansko postavljeni individualno za vsakega posameznika in to je tisto, kar potrebujemo vsi, kajti dva človeka si nista enaka.

- Gregor , 37 let

Fitnes One to One obiskujem slabe tri leta. Zelo uživam v domačem vzdušju, ob katerem s strokovnim vodenjem, raznolikimi vajami in nasveti o zdravi prehrani z lahkoto in na prijeten način vzdržujemo svojo vitalnost in zdravje. Zelo hvaležna za vse. 

- Karmen Plut, 52 let

Fitnes sem kot obliko rekreacije izbrala zaradi potrebe po vzdrževanju psihofizične kondicije, ki jo nujno potrebujem pri svojem vsakodnevnem delu. V ONE to ONE fitnes klubu so odlično prepoznali moje potrebe in pričakovanja. Vadba poteka v urejenih in čistih prostorih, s sodobnimi orodji in ob spremljanju zelo prijaznega ter profesionalnega osebja. Z doseženimi rezultati in pogoji vadbe sem zelo zadovoljna, zato ta fitnes klub z veseljem priporočam.

- Jasmina , 49 let

Že 10 let skoraj redno obiskujem fitnes One to One, kjer zame poskrbijo na vseh ravneh. Od njih odhajam prijetno utrujena in dobre volje.

- Majda , 53 let

Poleg izjemnih rezultatov, ki sem jiih dosegel v času članstva pri One2one fitnes klubu, bi poudaril, da je bil ključ do uspeha prav njihov oseben (individualen) pristop. Znanje, predanost in odnos celotne ekipe 121, so vzrok, zakaj sem se na njih obrnil večkrat. Obisk 121 še posebaj priporočam zaradi trenutne poplave "zdravih" živil in nestrokovnih osebnih trenerjev.

- Izidor, 24 let

Individualni fitnes One to One obiskujem neprekinjeno že štiri leta. Vadba je prijetna, saj mi individualni pristop trenerjev nadvse ustreza. Treningi so sicer naporni, a hkrati zabavni in nikoli dolgočasni. Trenerji večkrat prilagodijo intenzivnost vadbe mojemu počutju in razpoloženju. Pri vajah me osebni trener ves čas spodbuja in motivira. Celotni ekipi fitnes centra One to One sem hvaležna za vse, kar so storili za moje zdravje, dobro počutje in samozavest. 

- Alenka, 46 let

Že pet let se ukvarjam z biatlonom, a po treh letih me je oče peljal k Urošu Petanu na meritve in takoj za tem sem se prijavil v njegov fitnes club ONE TO ONE. To ni fitnes kot ostali. Kot prva razlika od ostalih fitnesov je odnos med  trenerjem in tekmovalcem. Trenerji niso le trenerji, temveč so po drugi strani dobri prijatelji. Napredoval sem v svoji fizični pripravljenosti, ki pa se vidi tudi na rezultatih tekem.

- Toni Vidmar, 15 let

Zakaj že šesto leto krepim telo in gibljivost sklepov v fitnesu One to One? Predvsem zaradi strokovnosti osebja. Če pa dodam še njihovo prijaznost, sproščenost in predanost delu s posamezniki, je prav to, kar sem želel.

- Miloš , 67 let