TypeError: null is not an object (evaluating 'document.body.appendChild') https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js?hash=a572e0208f18316b8d358c629e5ee4b0:232 in global code Omegawave testiranje - One2One
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Kaj so piškotki?

Omegawave testiranje

Omegawave testiranje

Se sprašujete, v kakšnem stanju je v resnici vaše telo? Kje so vzroki vaše utrujenosti ali nerazložljive nervoze? Kje leži potencial vašega optimalnega zdravja? Kako trenirati in se prehranjevati, da boste doesgli svoj maksimum ter se izognili poškodbam?

Uporabljamo sodobne metode testiranja, ki so se izkazale kot sestavni del treninga tudi vrhunskih športnikov in ekip. Izognite se obremenilnemu testu in izmerite vaše telesne sposobnosti brez napora:

 • VO2 max,
 • laktatni prag,
 • cone treniranja,
 • FSU max,...

Najhitrejši način preverjanja:

 • vrhunske forme
 • prvih znakov pretreniranosti.

Rezervirajte si termin na 041 693 518 ali 121@121.si oziroma izpolnite kontaktni obrazec.

 

Ali sem pripravljen doseči osebni rekord? 

Si želite eksaktnih informacij o tem, v kakšnem stanju je vaše telo? Za dosego kar najboljših rezultatov so ključnega pomena tako kakovosten trening kot tudi počitek in regeneracija. Prav slednje pogosto postavimo na stranski tir in se pretirano osredotočamo na vadbo. 

Običajni pokazatelji pretreniranosti so: odpor (nemotiviranost) za trening, več kot 10 % zvišanje ali znižanje frekvence jutranjega srčnega utripa, občutek jutranje utrujenosti kljub zadostni količini spanja, nesposobnost doseganja visoke frekvence srčnega utripa med vadbo, razdražljivost, večja potreba po energijsko bogatejši hrani (sladkarije, junk food, ...), pomanjkanje apetita, pogosto obolevanje oziroma nagnjenost k poškodbam, ...

 

EDINI V SLOVENIJI IZMERIMO VAŠE TELESNE SPOSOBNOSTI BREZ NAPORA: VO2MAX, LAKTATNI PRAG, CONE TRENIRANJA, FSU MAX, ...

S pomočjo novega diagnostičnega EKG sistema vam ponujamo tudi možnost testiranja vašega psihofizičnega stanja in sposobnosti. Znanstveno preizkušena, neinvazivna, prijazna, hitro in razumljiva metoda priskrbi celostno oceno trenutnga in dolgoročnega psihofizičnega stanja posameznika.

Sistem temelji na znanstveno preizkušenih metodah, izvrstno pa se je izkazal tudi v praksi. Uporabljajo ga vodilne nogometne ekipe (FC Barcelona, Bayern Muenchen, Real Madrid, itd.), trenerji svetovnih in olimpijskih prvakov ter športni inštituti in fakultete.

Test se izvaja v mirovanju in traja največ 14 minut. V tem času izmeri funkcionalne značilnosti telesnih sistemov (srčno-žilni, dihalni, centralni in vegetativni živčni, hormonski...), ki omogočajo in uravnavajo telesno aktivnost, storilnost in počutje nasploh.

S pridobljenimi podatki lahko povsem prilagodimo trening vašim potrebam, zvišamo kakovost osebnega svetovanja, izboljšamo vaše osebne sposobnosti, zdravje in dobro počutje.

 

Omegawave testiranje uporabljajo vrhunski športniki

“Since we started using Omegawave at the Liverpool Academy, none of the players on our team have come down with muscle injuries. We went back to look at our records for comparable times in prior seasons and this absence of injuries is unprecedented.”
Piet Hamberg, Technical Manager, Liverpool FC

“I started using Omegawave while I was the team doctor for FC Barcelona’s football team. When I moved over to the club’s basketball team, I took my Omegawave System with me because it’s a tool I knew would be useful in preparing my new team. One of the first things my replacement at the football team did was acquire another Omegawave System.”
Dr. Gil Rodas, Team Physician, F.C. Barcelona

 

Protokol testiranja OMEGA-EKG

Na test pridite čimbolj umirjeni, po možnosti zjutraj, vsaj 2 uri pred testom ne pijte kave oz. poživilnih pijač.

Test začnemo z izpolnjevanjem vprašalnika z osebnimi podatki, kot so datum rojstva, telesna višina in teža ter vrsta športa, s katerim se ukvarjate. Sam test se izvaja v ležečem položaju, pri čemer je 12 merilnih elektrod nameščenih na gležnjih, zapestjih, prsnem košu, na čelu in dlaneh. Ves čas ste v popolnem mirovanju, vmes izvedete le tri hitre gibe (trebušnjaki). 

Test traja 14 min, sledi pa še interpretacija rezultatov testa (približno 30 min). Celotno testiranje traja okoli 1 ure, rezultate pa prejmete tudi v tiskani obliki.

 

Kaj vse izvemo s testiranjem? 

Poročilo o splošni pripravljenosti posameznika

Povzema meritve HRV, DiffECG in Omega. Poda nam poročilo o funkcionalnem stanju in delovni sposobnosti srčnega, presnovno-energetskega in živčnega sistema, ter podatke o stanju regulacijskih mehanizmov srčno-pljučnih, razstrupljevalnih in hormonskih funkcij.

Poročilo nam poda sliko o splošnem stanju (zdravju in telesni pripravljenosti) merjenca ter pripomore pri opredelitvi morebitnih omejujočih dejavnikov pri načrtovanju vadbe, režima prehranjevanja in ostalih življenskih navad.

VADBENE CONE (frekvenca srčnega utripa)
Poročilo temelji na meritvi DiffECG (energijska presnova) in določi intervale srčne frekvence za različne intenzivnosti vadbe.

Posameznik dobi zelo natančna navodila, v katerem območju srčnega utripa naj trenira za:

 • povečanje anaerobne sposobnosti,
 • povečanje aerobne sposobnosti,
 • vzdrževanje aerobne sposobnosti,
 • povečanje srčne sposobnosti (»output-a«),
 • spodbujanje regeneracijskih procesov,
 • okrevanje,
 • zelo pomembno; dobi tudi podatek o laktatni meji.

Variabilnost srčne frekvence

To poročilo opredeli funkcionalno stanje srčno-žilnega sistema in sistema avtonomnega živčevja parasimpatikus / simpatikus (Psy/Sy). Na ta način dobimo informacije o:

 • stopnji obremenitve regulacijskih mehanizmov,
 • funkcionalnih (delovnih) rezervah srca in ožilja,
 • zmožnosti prilagoditve srčno-žilnega sistema na obremenitve (trening, delo, ...),
 • strukturi valov srčnega ritma,
 • ravnovesju Psy/Sy,
 • vplivu dihanja na srčno frekvenco,
 • zdravju srca z vidika neenakomernosti bitja.

Analiza srčnega ritma je potrebna zaradi:

 • razumevanja fizioloških mehanizmov prilagoditve srca na fizične in/ali psihične obremenitve,
 • zgodnjega ugotavljanja morebitnih bolezenskih in predbolezenskih sprememb v srčnem ritmu,
 • praktičnih možnosti, ki jih ponuja analiza srčnega ritma pri razumevanju trenutnih in dolgoročnih prilagoditev srca, avtonomnega živčevja in regulacijskih mehanizmov na obremenitve.

Diferencialni EKG

Temelji na analizi amplitude v valu R/S, to je pri sprostitvi srčne mišice (depolarizacija v srč.m). Glede na raziskave sposobnost kontrakcije v skeletni mišici neposredno ustreza aparatu prehajanja Na ionov čez celično membrano v celici srčne mišice. Poročilo daje vpogled v dinamiko energetsko-presnovnih procesov v mišicah in pokaže trenutno stanje primarnih presnovnih procesov: aerobnega, anaerobnega in alaktičnega. Določi tudi trenutni VO2max, SU na anaerobnem pragu in kratkoročno sposobnost telesa za prilagajanje presnovnemu naporu (vadbi).

Omega Valovi

Deluje na podlagi merjenja počasnih možganskih valov v fazi mirovanja in po lahki obremenitvi. V prvi fazi priskrbi informacijo o funkcionalnem stanju procesov, ki se odvijajo v možganski skorji (CŽS) :

 • o dolgoročni kakovosti adaptacijskih odzivov možganov na dražljaje,
 • o odpornosti živčnega sistema na fizične in psihične obremenitve (trenutna sposobnost izvajanja kompleksnejših gibanih vaj in/ali psiholoških obremenitev),
 • stopnjo »budnosti« (zmožnost koncentracije in zbranosti).

Druga faza meritve Omega (po obremenitvi) posredno analizira intenzivnost presnovnih procesov v kardiorespiratornem sistemu, notranjih organih in endokrinem sistemu (hipotalamus, hipofiza, nadledvična žleza; - izločanje hormonov glede na reakcijo potenciala CŽS). S to meritvijo dobimo tudi povzetek informacij o funkcionalnem stanju regulacijskih mehanizmov živčnega sistema glede:

 • izmenjave plinov
 • organov razstrupljanja
 • hormonskega sistema

 

Meritve telesne sestave / Futrex: *15eur*

Testiranja ONE to ONE Lab/preizkušena tehnologija na podlagi infrardeče svetlobe.

Na ta način dobimo podatke o:

 • odstotku telesne maščobe,
 • teži telesne maščobe,
 • pusti telesni teži,
 • odstotku vode v telesu.

S to metodo merjenja lahko na objektiven način vrednotimo napredek pri spremembi telesne sestave (hujšanju) in nudimo kvalitetnejše svetovanje.

Naše zadovoljne stranke

Zagotovo je One to One fitness ena mojih najboljših življenjskih odločitev. Po 4 mesecih novega ZDRAVEGA načina življenja je moje počutje doseglo najvišjo točko, polna sem energije, lahka, močna in predvsem NIKOLI lačna. Pozitivni občutki, ki me navdajajo ob doseganju dobrih rezultatov so neopisljivi. Spet sem tista jaz, lahkotna, zdrava, energična. 

- Tjaša, 40 let

Najtežje sem naredila prvi korak, saj sem odlašala predolgo. Po odločitvi, da začnem obiskovati  fitnes ONE TO ONE, je bilo lažje. Ne glede kako utrujena in ne najboljše volje pridem na trening, iz treninga odidem z lažjim korakom in dobre volje. V veliko pomoč mi je sprotno prilagajanje termina in dobra volja osebnih trenerjev. Posebej priporočam Matijevo polovičko in Mihovo glasbeno nadarjenost.

- Mojca, 50 let

Odločitev za obisk fitnesa One to One je bil zadetek v polno. Po letih ukvarjanja največ le z lahkimi razteznimi vajami je bilo moje telo žejno vaj za stabilizacijo trupa in splošne krepitve telesa. Vrhunski program brez odvečnih fitnes naprav in celovit individualni pristop me je navdušil in v par mesecih prinesel bistveno izboljšanje psihofizične kondicije. 

- Maria , 60 let

Po naporni službi in zelo natrpanem urniku komaj čakam, da pridem na trening. Popolni užitek treninga in sprostitve za glavo.

Ob pomoči vrhunskih trenerjev in njihovemu leaderju, je uspeh zagotovljen. Treningi so dejansko postavljeni individualno za vsakega posameznika in to je tisto, kar potrebujemo vsi, kajti dva človeka si nista enaka.

- Gregor , 37 let

Fitnes One to One obiskujem slabe tri leta. Zelo uživam v domačem vzdušju, ob katerem s strokovnim vodenjem, raznolikimi vajami in nasveti o zdravi prehrani z lahkoto in na prijeten način vzdržujemo svojo vitalnost in zdravje. Zelo hvaležna za vse. 

- Karmen Plut, 52 let

Fitnes sem kot obliko rekreacije izbrala zaradi potrebe po vzdrževanju psihofizične kondicije, ki jo nujno potrebujem pri svojem vsakodnevnem delu. V ONE to ONE fitnes klubu so odlično prepoznali moje potrebe in pričakovanja. Vadba poteka v urejenih in čistih prostorih, s sodobnimi orodji in ob spremljanju zelo prijaznega ter profesionalnega osebja. Z doseženimi rezultati in pogoji vadbe sem zelo zadovoljna, zato ta fitnes klub z veseljem priporočam.

- Jasmina , 49 let

Že 10 let skoraj redno obiskujem fitnes One to One, kjer zame poskrbijo na vseh ravneh. Od njih odhajam prijetno utrujena in dobre volje.

- Majda , 53 let

Poleg izjemnih rezultatov, ki sem jiih dosegel v času članstva pri One2one fitnes klubu, bi poudaril, da je bil ključ do uspeha prav njihov oseben (individualen) pristop. Znanje, predanost in odnos celotne ekipe 121, so vzrok, zakaj sem se na njih obrnil večkrat. Obisk 121 še posebaj priporočam zaradi trenutne poplave "zdravih" živil in nestrokovnih osebnih trenerjev.

- Izidor, 24 let

Individualni fitnes One to One obiskujem neprekinjeno že štiri leta. Vadba je prijetna, saj mi individualni pristop trenerjev nadvse ustreza. Treningi so sicer naporni, a hkrati zabavni in nikoli dolgočasni. Trenerji večkrat prilagodijo intenzivnost vadbe mojemu počutju in razpoloženju. Pri vajah me osebni trener ves čas spodbuja in motivira. Celotni ekipi fitnes centra One to One sem hvaležna za vse, kar so storili za moje zdravje, dobro počutje in samozavest. 

- Alenka, 46 let

Že pet let se ukvarjam z biatlonom, a po treh letih me je oče peljal k Urošu Petanu na meritve in takoj za tem sem se prijavil v njegov fitnes club ONE TO ONE. To ni fitnes kot ostali. Kot prva razlika od ostalih fitnesov je odnos med  trenerjem in tekmovalcem. Trenerji niso le trenerji, temveč so po drugi strani dobri prijatelji. Napredoval sem v svoji fizični pripravljenosti, ki pa se vidi tudi na rezultatih tekem.

- Toni Vidmar, 15 let

Zakaj že šesto leto krepim telo in gibljivost sklepov v fitnesu One to One? Predvsem zaradi strokovnosti osebja. Če pa dodam še njihovo prijaznost, sproščenost in predanost delu s posamezniki, je prav to, kar sem želel.

- Miloš , 67 let