Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Kaj so piškotki?

Osebni trener

Osebni trener - vodena vadba pod strokovnim nadzorom

Osebni trener vam bo pomagal do varnih in učinkovitih treningov z veliko motivacije in dobre volje. Ne učite se na lastnih napakah in ne zastavljajte svojega zdravja za vprašljive rezultate.

Pod strokovnim vodstvom izkušenih trenerjev boste zlahka preoblikovali svoje telo in uživali v pozitivnih učinkih sprememb – od boljšega počutja do večje telesne pripravljenosti. Morda ste brez kondicije, se soočate s prekomerno telesno težo ali ste nekdanji športniki. V našem klubu razumemo vaše potrebe in vas podpremo na poti do želenih rezultatov!

Ne obotavljajte, se ker niste v ˝formi˝ in fit. Za to bomo poskrbeli mi! Naredite prvi korak in pomagali vam bomo naprej.

Rezervirajte si termin na 041 693 518 ali 121@121.si ali izpolnite kontaktni obrazec

Kako poteka osebni trening?

Vadba v našem klubu poteka pod stalnim nadzorom izkušenega osebnega trenerja. Slednji vodi celoten proces, vas opozarja na morebitne napake in učinkovitost izvedbe, vas spodbuja in zagotavlja optimalen učinek vadbe.

Osrednje vodilo našega kluba je zdravje, dobro počutje in doseganje zastavljenih ciljev. Nenehno skrbimo za to, da v želji po spremembah ne boste zanemarili svojega zdravja. Skozi celoten proces individualnega dela se boste dobro počutili, vadba in spremenjen način prehranjevanja pa bosta pozitivno delovala tako na raven vaše energije, kot tudi kakovost spanja, prebavo in splošno počutje.

Osebni trening – potek in kaj vključuje?

  • Izpolnjevanje zdravstvenega vprašalnika (prilagajanje vadbe in jedilnika morebitnim zdravstvenim omejitvam).
  • Vprašalnik o bioritmu (količina spanja, telesni napori, službene obremenitve, zgodovina ukvarjanja s športom, ...).
  • Testiranje telesne sestave (merjenje inicialnega stanja telesa – teža, maščobno tkivo, pusta telesna masa, voda).
  • Merjenje krvnega tlaka (ocena rizičnosti za srčno-žilne bolezni)
  • EKG-Omega testiranje (po potrebi/želji).
  • Pogovor (ocena trenutnega stanja, oblikovanje kratkoročnih in dolgoročnih ciljev ter časovni okvir za doseganje le-teh).
  • Usklajevanje urnika vadbe (terminsko definiranje vadbenih enot v telovadnici ter aerobnih enot v naravi – poleg obiskovanja telovadnice je potrebno tedensko opraviti tudi vadbo v obliki hoje, teka, plavanja, rolanja, ali kolesarjenja).

V okviru drugega obiska: razlaga jedilnika ter prva vadbena enota (trening).

Po zaključenem prvem mesecu sodelovanja:

  • Testiranje telesne sestave (merjenje spremembe telesne strukture – maščobno tkivo, pusta telesna masa, voda).
  • Ocena doseženega in glede na rezultate ustrezna preoblikovanje vadbe in jedilnika.

Naše zadovoljne stranke

Zagotovo je One to One fitness ena mojih najboljših življenjskih odločitev. Po 4 mesecih novega ZDRAVEGA načina življenja je moje počutje doseglo najvišjo točko, polna sem energije, lahka, močna in predvsem NIKOLI lačna. Pozitivni občutki, ki me navdajajo ob doseganju dobrih rezultatov so neopisljivi. Spet sem tista jaz, lahkotna, zdrava, energična. 

- Tjaša, 40 let

Najtežje sem naredila prvi korak, saj sem odlašala predolgo. Po odločitvi, da začnem obiskovati  fitnes ONE TO ONE, je bilo lažje. Ne glede kako utrujena in ne najboljše volje pridem na trening, iz treninga odidem z lažjim korakom in dobre volje. V veliko pomoč mi je sprotno prilagajanje termina in dobra volja osebnih trenerjev. Posebej priporočam Matijevo polovičko in Mihovo glasbeno nadarjenost.

- Mojca, 50 let

Odločitev za obisk fitnesa One to One je bil zadetek v polno. Po letih ukvarjanja največ le z lahkimi razteznimi vajami je bilo moje telo žejno vaj za stabilizacijo trupa in splošne krepitve telesa. Vrhunski program brez odvečnih fitnes naprav in celovit individualni pristop me je navdušil in v par mesecih prinesel bistveno izboljšanje psihofizične kondicije. 

- Maria , 60 let

Po naporni službi in zelo natrpanem urniku komaj čakam, da pridem na trening. Popolni užitek treninga in sprostitve za glavo.

Ob pomoči vrhunskih trenerjev in njihovemu leaderju, je uspeh zagotovljen. Treningi so dejansko postavljeni individualno za vsakega posameznika in to je tisto, kar potrebujemo vsi, kajti dva človeka si nista enaka.

- Gregor , 37 let

Fitnes One to One obiskujem slabe tri leta. Zelo uživam v domačem vzdušju, ob katerem s strokovnim vodenjem, raznolikimi vajami in nasveti o zdravi prehrani z lahkoto in na prijeten način vzdržujemo svojo vitalnost in zdravje. Zelo hvaležna za vse. 

- Karmen Plut, 52 let

Fitnes sem kot obliko rekreacije izbrala zaradi potrebe po vzdrževanju psihofizične kondicije, ki jo nujno potrebujem pri svojem vsakodnevnem delu. V ONE to ONE fitnes klubu so odlično prepoznali moje potrebe in pričakovanja. Vadba poteka v urejenih in čistih prostorih, s sodobnimi orodji in ob spremljanju zelo prijaznega ter profesionalnega osebja. Z doseženimi rezultati in pogoji vadbe sem zelo zadovoljna, zato ta fitnes klub z veseljem priporočam.

- Jasmina , 49 let

Že 10 let skoraj redno obiskujem fitnes One to One, kjer zame poskrbijo na vseh ravneh. Od njih odhajam prijetno utrujena in dobre volje.

- Majda , 53 let

Poleg izjemnih rezultatov, ki sem jiih dosegel v času članstva pri One2one fitnes klubu, bi poudaril, da je bil ključ do uspeha prav njihov oseben (individualen) pristop. Znanje, predanost in odnos celotne ekipe 121, so vzrok, zakaj sem se na njih obrnil večkrat. Obisk 121 še posebaj priporočam zaradi trenutne poplave "zdravih" živil in nestrokovnih osebnih trenerjev.

- Izidor, 24 let

Individualni fitnes One to One obiskujem neprekinjeno že štiri leta. Vadba je prijetna, saj mi individualni pristop trenerjev nadvse ustreza. Treningi so sicer naporni, a hkrati zabavni in nikoli dolgočasni. Trenerji večkrat prilagodijo intenzivnost vadbe mojemu počutju in razpoloženju. Pri vajah me osebni trener ves čas spodbuja in motivira. Celotni ekipi fitnes centra One to One sem hvaležna za vse, kar so storili za moje zdravje, dobro počutje in samozavest. 

- Alenka, 46 let

Že pet let se ukvarjam z biatlonom, a po treh letih me je oče peljal k Urošu Petanu na meritve in takoj za tem sem se prijavil v njegov fitnes club ONE TO ONE. To ni fitnes kot ostali. Kot prva razlika od ostalih fitnesov je odnos med  trenerjem in tekmovalcem. Trenerji niso le trenerji, temveč so po drugi strani dobri prijatelji. Napredoval sem v svoji fizični pripravljenosti, ki pa se vidi tudi na rezultatih tekem.

- Toni Vidmar, 15 let

Zakaj že šesto leto krepim telo in gibljivost sklepov v fitnesu One to One? Predvsem zaradi strokovnosti osebja. Če pa dodam še njihovo prijaznost, sproščenost in predanost delu s posamezniki, je prav to, kar sem želel.

- Miloš , 67 let