TypeError: null is not an object (evaluating 'document.body.appendChild') https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js?hash=61b35fa619b35a33f2027928ba030505:233 in global code O nas - One2One
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Kaj so piškotki?

O nas

Uroš je vseživljenjski raziskovalec mnogoplastne Resnice, družinski človek s
petčlansko družino, trenutno stanujoč na Brezovici pri Ljubljani in Blokah.
Redno aktiven na področju individualnih terapij, delavnic in predavanj. Osebna
pot razvoja ga je vodila od grobega v vedno bolj fino. Začel je kot športni
pedagog, trener in nutricionist. Z leti se je zdravje populacije opazno slabšalo,
ljudje so vedno manj dali na preventivo, kar ga je prisililo v izobraževanje na
področju korekcijske vadbe in patologije. Kasneje je k izobraževanjem na
področju telesnih sistemov vedno bolj dodajal tudi raziskovanja osnove iz
katere je telo upravljano, energijska raven človeka. Na tej poti je končal šolo za
bioterapevte in postal tudi učitelj AEQ metode. Vselej ga je zanimala le
»prizemljena« duhovnost. Duhovnost ki se je povsem jasno izkazala kot
učinkovita tudi na manifestirani ravni bivanja – zdravje, odnosi, splošen
občutek radosti, svobode, intuitivnosti ter rasti inteligence. Človeku skozi dvig
telesne in energijske zavesti pomaga izboljšati povezanost s fizično realnostjo -
telesno (fizika), ob primernem pristopu in vztrajnosti pa tudi energijsko,
celostno (kvantna fizika). Skozi 25 letno prakso se mu je namreč popolnoma
potrdilo dejstvo, da zgolj z manipulacijo materije - medicinski pristop, telesne
vaje, urejena prehrana in bioritem ne da odpraviti kroničnih bolezni, napetosti,
bolečin in težav v odnosih. Te namreč izvirajo iz energijskih ravni človeka in zato
za trajno odpravo zahtevajo urejanje tako telesne kot energijske ravni človeka
kot celote. Skozi lasten proces rasti zavesti, je prišel do spoznanja, da srž vseh
človekovih težav izvira iz dualnosti. Notranjega »boja« med egom in dušo. Zato
se danes ukvarja predvsem z ozaveščanjem kako znotraj sebe prepoznavati
sebe dušo in lažnega sebe – ego, ter trajnim transformiranjem ega v rast duše -
zavesti.

Naše zadovoljne stranke

Zagotovo je One to One fitness ena mojih najboljših življenjskih odločitev. Po 4 mesecih novega ZDRAVEGA načina življenja je moje počutje doseglo najvišjo točko, polna sem energije, lahka, močna in predvsem NIKOLI lačna. Pozitivni občutki, ki me navdajajo ob doseganju dobrih rezultatov so neopisljivi. Spet sem tista jaz, lahkotna, zdrava, energična. 

- Tjaša, 40 let

Najtežje sem naredila prvi korak, saj sem odlašala predolgo. Po odločitvi, da začnem obiskovati  fitnes ONE TO ONE, je bilo lažje. Ne glede kako utrujena in ne najboljše volje pridem na trening, iz treninga odidem z lažjim korakom in dobre volje. V veliko pomoč mi je sprotno prilagajanje termina in dobra volja osebnih trenerjev. Posebej priporočam Matijevo polovičko in Mihovo glasbeno nadarjenost.

- Mojca, 50 let

Odločitev za obisk fitnesa One to One je bil zadetek v polno. Po letih ukvarjanja največ le z lahkimi razteznimi vajami je bilo moje telo žejno vaj za stabilizacijo trupa in splošne krepitve telesa. Vrhunski program brez odvečnih fitnes naprav in celovit individualni pristop me je navdušil in v par mesecih prinesel bistveno izboljšanje psihofizične kondicije. 

- Maria , 60 let

Po naporni službi in zelo natrpanem urniku komaj čakam, da pridem na trening. Popolni užitek treninga in sprostitve za glavo.

Ob pomoči vrhunskih trenerjev in njihovemu leaderju, je uspeh zagotovljen. Treningi so dejansko postavljeni individualno za vsakega posameznika in to je tisto, kar potrebujemo vsi, kajti dva človeka si nista enaka.

- Gregor , 37 let

Fitnes One to One obiskujem slabe tri leta. Zelo uživam v domačem vzdušju, ob katerem s strokovnim vodenjem, raznolikimi vajami in nasveti o zdravi prehrani z lahkoto in na prijeten način vzdržujemo svojo vitalnost in zdravje. Zelo hvaležna za vse. 

- Karmen Plut, 52 let

Fitnes sem kot obliko rekreacije izbrala zaradi potrebe po vzdrževanju psihofizične kondicije, ki jo nujno potrebujem pri svojem vsakodnevnem delu. V ONE to ONE fitnes klubu so odlično prepoznali moje potrebe in pričakovanja. Vadba poteka v urejenih in čistih prostorih, s sodobnimi orodji in ob spremljanju zelo prijaznega ter profesionalnega osebja. Z doseženimi rezultati in pogoji vadbe sem zelo zadovoljna, zato ta fitnes klub z veseljem priporočam.

- Jasmina , 49 let

Že 10 let skoraj redno obiskujem fitnes One to One, kjer zame poskrbijo na vseh ravneh. Od njih odhajam prijetno utrujena in dobre volje.

- Majda , 53 let

Poleg izjemnih rezultatov, ki sem jiih dosegel v času članstva pri One2one fitnes klubu, bi poudaril, da je bil ključ do uspeha prav njihov oseben (individualen) pristop. Znanje, predanost in odnos celotne ekipe 121, so vzrok, zakaj sem se na njih obrnil večkrat. Obisk 121 še posebaj priporočam zaradi trenutne poplave "zdravih" živil in nestrokovnih osebnih trenerjev.

- Izidor, 24 let

Individualni fitnes One to One obiskujem neprekinjeno že štiri leta. Vadba je prijetna, saj mi individualni pristop trenerjev nadvse ustreza. Treningi so sicer naporni, a hkrati zabavni in nikoli dolgočasni. Trenerji večkrat prilagodijo intenzivnost vadbe mojemu počutju in razpoloženju. Pri vajah me osebni trener ves čas spodbuja in motivira. Celotni ekipi fitnes centra One to One sem hvaležna za vse, kar so storili za moje zdravje, dobro počutje in samozavest. 

- Alenka, 46 let

Že pet let se ukvarjam z biatlonom, a po treh letih me je oče peljal k Urošu Petanu na meritve in takoj za tem sem se prijavil v njegov fitnes club ONE TO ONE. To ni fitnes kot ostali. Kot prva razlika od ostalih fitnesov je odnos med  trenerjem in tekmovalcem. Trenerji niso le trenerji, temveč so po drugi strani dobri prijatelji. Napredoval sem v svoji fizični pripravljenosti, ki pa se vidi tudi na rezultatih tekem.

- Toni Vidmar, 15 let

Zakaj že šesto leto krepim telo in gibljivost sklepov v fitnesu One to One? Predvsem zaradi strokovnosti osebja. Če pa dodam še njihovo prijaznost, sproščenost in predanost delu s posamezniki, je prav to, kar sem želel.

- Miloš , 67 let