TypeError: null is not an object (evaluating 'document.body.appendChild') https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js?hash=4e8340b2b1daedb87f539c6d0a4c0039:228 in global code Storitve - One2One
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Kaj so piškotki?

Storitve

Kineziološka - ONE to ONE vadba

Intiligenca, zavest, radost!

Preberite več >>

AEQ metoda® s somatskimi vajami

Odziv vztrajnih “učencev“ je 100% pozitiven. Bolečine izginejo, lahkotnost gibanja se izboljša, užitek bivanja v lastnem telesu naraste. Eden od zelo koristnih stranskih učinkov AEQ metode™ in somatskih vaj je prenos razmišljanja o učinkoviti izrabi energije telesa v dvig učinkovitosti vseh človekovih aktivnosti (službenih, družinskih, družbenih). Človek ki ima urejeno in zdravo telo, je praviloma zelo uspešen na vseh nivojih bivanja.

Preberite več >>

AEQ dihalne vaje®

Učenje dihanja po metodi AEQ dihanje® vpliva na spremembo dihalnih in gibalnih vzorcev ter izboljšuje stanja, kot so bolečine v križu, vratu, ramenih, visokem tlaku, aritmijah, smrčanju, apneji, astmi, bronhitisu, dihalnih alergijah, alergijah na hrano, kroničnih glavobolih in migrenah

Preberite več >>

Hujšanje

Če se boste le 90 % držali naših navodil, vam uspeh zagotovimo. Izgubili boste tudi do 8,5 kg v le 1 mesecu!

Z našo ekipo strokovnjakov boste zastavljene cilje dosegli brez škodljivih posledic za telo, počutili se boste vitalne, zdrave in zadovoljni boste s preoblikovanjem svojega telesa.

Preberite več >>

Športniki

S strokovno pomočjo dosežite boljše rezultate. Za vas izdelamo najbolj optimalen načrt treningov, prehrane ter regeneracijskih aktivnosti.

Garantiramo vam boljše rezultate, manj poškodb in več zadovoljstva v športu!

Preberite več >>

Osebni trener

Osebni trener vam bo pomagal do varnih in učinkovitih treningov z veliko motivacije in dobre volje. Želene cilje boste doegli na zdrav in hiter način.

Ne učite se na lastnih napakah in ne zastavljajte svojega zdravja za vprašljive rezultate.

Preberite več >>

Vadba v zrelih letih

Nikoli ni prepozno, da se razmigate in poskrbite za svoje telo. Leta prinašajo izkušnje in modrost - tudi fizično se lahko počutite vse bolje!

Izkoristite priložnost in zaživite življenje.

Preberite več >>

Postrehabilitacija

Vsaka poškodba je posledica porušenega ravnovesja! S posebej prilagojeno vadbo vam ga pomagamo ponovno vzpostaviti in vzdrževati!

Poškodba je le lekcija, ki nas nauči, kako postati še močnejši.

Preberite več >>

Revitalizacija

Vedno se lahko počutite še bolje! Skrbi vsakdanjega življenja, nepravilna prehrana in premalo zdravega gibanja – vse to nas vodi v preutrujenost in upad življenjske energije.

Skupaj bomo odkrili, kje se skriva vaš potencial za bolj vitalno in polno življenje.

Preberite več >>

Vadba za nosečnice

Nihanje razpoloženja, bolečine v križu in preveč pridobljenih kilogramov!? Z našo pomočjo vam lepoto tega obdobja ne bodo pokvarile tovrstne težave!

S pravilno prehrano in prilagojeno vadbo se bosta oba z malčkom počutila kar najboljše, imeli boste več energije za izzive materinstva in se dobro počutili v svoji koži.

Preberite več >>

Omegawave testiranje

S sodobnimi metodami bomo zlahka odkrili globlje vzroke za vaše težave ter pridobili celostni pregled stanja ter potreb vašega telesa.

Brez obremenilnega testa na preprost in prijeten način, brez napora.

Preberite več >>